Nova actuació de la Policia Local de La Jonquera

La passada matinada de dissabte a diumenge la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van dur a terme un operatiu en un local situat a la carretera N-II que va permetre aixecar diverses denúncies per tinença de drogues i la detenció d’una persona presumptament relacionada amb temes de prostitució.

El passat dissabte a les 6 de la matinada va tenir lloc una intervenció policial en un establiment ubicat a la N-II i considerat problemàtic pel fet d’haver generat diverses incidències relacionades amb la seguretat ciutadana. L’actuació va consistir en un operatiu programat conjunt que va comptar amb la participació de la Policia Local de La Jonquera i la seva Unitat Canina, la Unitat Regional de Policia Administrativa dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional.

El dispositiu es va saldar amb l’aixecament de diverses denúncies per tinença de drogues i tinença d’arma prohibida, així com amb la detenció d’una persona que es trobava en situació irregular i podria estar presumptament relacionada amb temes de prostitució. Així mateix, l’operatiu va confeccionar drogotests positius a 3 conductors i en va immobilitzar els vehicles corresponents.

Rafael Medinilla, Regidor de Seguretat Ciutadana, ha felicitat la Policia Local de La Jonquera per “la bona planificació” de l’operació policial, que ha permès “actuar sobre un local que estava sota el radar policial des de feia cert temps”. Medinilla també ha volgut posar èmfasi, un cop més, en “la importància de dur a terme dispositius en col·laboració amb altres forces policials” i ha agraït a Mossos d’Esquadra i Policia Nacional el seu suport.