La Jonquera celebra un cap de setmana d’esport, cultura i gastronomia coincidint amb l’Open Girona BTT

El cap de setmana de l’11 i 12 de març serà una festa per als amants de l’esport, la cultura i la gastronomia a La Jonquera. Coincidint amb l’Open Girona BTT, el municipi s’omplirà d’activitats per a tothom.

 Com a prèvia, el divendres 10 de març, la sala de la Societat Unió Jonquerenca acollirà l’espectacle de teatre ‘Iaia’, a càrrec de Mambo Project. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a Can Laporta o el mateix dia de l’espectacle, a la sala de la Societat Unió Jonquerenca, una hora abans de l’inici de la funció, sempre que hi hagi de disponibles.

El dissabte 11 de març serà una jornada plena de propostes i, l’endemà, se celebrarà la cursa. Al matí, de 10 a 13.30 i de 16 a 19 hores, tindrà lloc una mostra de productes de l’Empordà al Centre d’Interpretació de l’Albera. L’APPA, l’Agrupació de Petits Productors Artesans, serà l’encarregada de mostrar tots els seus productes.

Per als amants de la història i la cultura, l’Ajuntament de la Jonquera ha organitzat visites guiades al MUME (Museu Memorial de l’Exili) i als búnquers de la Jonquera durant tot el dia. Aquesta activitat serà gratuïta, però cal inscripció prèvia.

A la tarda, els interessats podran participar en dos tallers diferents. D’una banda, un taller de sabons amb Alicia Herrera al Centre d’Interpretació de l’Albera, amb un preu de 3 euros i inscripció prèvia. D’altra banda, un tast de vins amb Olivardots, també al Centre d’Interpretació de l’Albera, amb un preu de 5 euros i inscripció prèvia.

L’Ajuntament de la Jonquera anima tothom a participar en aquest cap de setmana ple d’activitats per descobrir els encants del municipi i gaudir de la seva rica cultura i entorn.

Més informació a turismelajonquera.cat