La Policia Local de la Jonquera atura un intent d’ocupació en un immoble del carrer Roc de Miradones

Alertats pels veïns, els agents van actuar ràpidament i van evitar que l’immoble fos ocupat de manera il·legal.

Ahir dilluns 6 de març, a mig matí, una dotació d’agents de la Policia Local de La Jonquera van evitar, gràcies a l’alerta dels veïns, l’ocupació il·legal d’un immoble al carrer Roc de Miradones número 39.
Els agents van actuar ràpidament i van aturar un intent d’ocupació flagrant. L’individu implicat va ser convidat a sortir per un delicte lleu d’usurpació d’immoble i l’immoble va ser desocupat i precintat per la policia. Posteriorment va ser identificat i posat en llibertat.

Des de l’Ajuntament de la Jonquera s’agraeix la col·laboració dels veïns en alertar a les autoritats davant sorolls poc habituals i recorda que l’ocupació il·legal d’immobles és un delicte que pot generar problemes per a tota la comunitat. La Policia Local continuarà treballant per garantir la seguretat i el benestar dels veïns.

“La policia local està vigilant i actuarà amb fermesa davant qualsevol intent d’ocupació il·legal. Així mateix, volem agrair la col·laboració dels veïns que, com en aquest cas, alerten a les autoritats davant situacions sospitoses o poc habituals. La seguretat és cosa de tots i només amb la implicació de la ciutadania podrem garantir el benestar i la tranquil·litat a La Jonquera”, afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.