La Jonquera llança la campanya ‘Apunta’t al comerç de La Jonquera’ per dinamitzar el teixit comercial de proximitat

Durant aquesta tardor, els comerços del municipi oferiran bolígrafs de diferents colors perquè els jonquerencs i les jonquerenques els col·leccionin tots. L’objectiu és fomentar la visibilitat dels establiments comercials del nucli del centre del municipi i fidelitzar la clientela.

L’Ajuntament de La Jonquera, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i Turisme, ha posat en marxa una campanya per a revitalitzar el seu teixit comercial i dinamitzar el nucli del centre del municipi. Es tracta d’‘Apunta’t al Comerç de La Jonquera’ i és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació Comerç Jonquera, que reuneix els establiments comercials d’aquesta zona de la vila, i el suport econòmic de la Diputació de Girona.

‘Apunta’t al comerç de la Jonquera’ té l’objectiu d’oferir als clients i clientes noves experiències, donar a conèixer els comerços amb una imatge que els uneixi i, alhora, premiar tant la nova clientela com la que ja tenen fidelitzada. Amb això, també es vol atraure nous membres a l’associació. L’Ajuntament de La Jonquera busca fer ressorgir la vitalitat dels seus establiments comercials potenciant la seva visibilitat i enfortint la identitat del municipi. Per aquest motiu, el consistori jonquerenc fa una crida a la població perquè vingui a conèixer els establiments de la zona del centre, un comerç de qualitat i de proximitat amb gran varietat de productes i serveis.

Lluïsa Macías, tercera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i Turisme, explica: “hem executat aquesta campanya per dinamitzar i promocionar els negocis del centre de la vila alhora que potenciem una imatge uniforme i fàcilment identificable dels comerços de La Jonquera”. 

Col·lecciona’ls tots

En aquest marc, durant la tardor, els 49 establiments participants lluiran un distintiu i oferiran als seus clients i clientes un bolígraf. N’hi haurà de quatre colors, en funció de les diferents categories de negocis: taronja per a l’alimentació, blau per al comerç al detall, verd per a la salut i l’estètica i vermell per a la restauració. Els clients i clientes podran aconseguir tots els colors mitjançant una compra d’un import mínim, establert per cada comerç.

‘Apunta’t al comerç de La Jonquera’ agafa el relleu de l’exitosa campanya comercial ‘Reuneix les 5 estrelles’, que va tenir lloc la tardor passada i que ha consolidat la imatge ‘Comerç 5 estrelles’ al municipi.

Vols conèixer els protagonistes d’aquesta campanya? Descarrega’t el llistat de participants aquí.