La Jonquera nomena dos caporals operatius de la Policia Local

Els agents Albert Roca i David Sánchez reforçaran el cos de seguretat de la vila.

L’Ajuntament de la Jonquera ha nomenat dos nous caporals operatius per a la Policia Local, reforçant així la plantilla del cos i reafirmant el compromís del consistori amb la seguretat i el benestar dels ciutadans i ciutadanes. Aquest nomenament se suma a les nombroses mesures que el consistori ve desenvolupant durant els darrers anys per tal de seguir millorant la seguretat al municipi, que representa una de les principals prioritats del govern municipal.

Albert Roca i David Sánchez han estat nomenats caporals operatius després de superar totes les proves pertinents, enfocades a garantir que tenen les habilitats i competències per desenvolupar el seu càrrec amb excel·lència. Les seves noves responsabilitats com a caporals de la Policia Local de la Jonquera van entrar en vigor el passat 7 d’agost de 2023.

Míriam Lanero, alcaldessa de La Jonquera, ha descrit aquest nomenament com “una necessitat del poble” i l’ha emmarcat en la “voluntat del govern municipal de seguir dotant la Policia Local de les eines i recursos necessaris per tal que els seus agents puguin continuar intensificant el seu treball al servei de la seguretat de la ciutadania jonquerenca”.