La Jonquera s’adhereix a la quarta edició de la campanya ‘Fem Salut’

Mitjançant aquesta acció, l’Ajuntament entregarà llibretes a l’alumnat i el professorat de 3r d’ESO de l’Institut de la Jonquera. La voluntat de la campanya és sensibilitzar al voltant de la salut i els bons hàbits

La Jonquera s’adhereix a la quarta edició de la campanya ‘Fem Salut’ que posa en marxa el Consell Comarcal de l’Alt Empordà per promoure una millora dels hàbits saludables i dels comportaments de les persones joves de la comarca. 

En aquest marc, l’Ajuntament ha adquirit unes llibretes que es distribuiran aviat entre l’alumnat i el professorat de 3r d’ESO de l’Institut de La Jonquera. A través de les llibretes, es parlarà sobre la salut i la presa de decisions i es treballaran temes com els hàbits saludables, la gestió emocional, la imatge, l’autoestima, l’alimentació, la nutrició, l’esport, els primers auxilis, la sexualitat, les violències masclistes, els consums i les addicions a les pantalles. L’objectiu és aportar informació global sobre diverses problemàtiques i situacions vulnerables associades a l’adolescència, així com informació útil i els recursos necessaris per a afrontar-les des d’una perspectiva saludable i de responsabilitat. 

“La promoció dels hàbits saludables a l’adolescència és clau per a formar generacions futures més conscients i responsables. Amb aquesta col·laboració, volem que el jovent jonquerenc tingui al seu abast la màxima informació possible perquè pugui prendre les millors decisions pel que fa a la seva salut”, afirma la regidora de Joventut, Gemma Carbó.

 

Campanya Fem Salut